Babagan Kita

SHANGHAI HISTAR METAL CO., LTD

Babagan kita

Shanghai Histar Metal Co., Ltd. didegaké ing taun 2003, Wis fokus ing sales alat
lan baja cetakan. Wis akeh kanthi cepet adhedhasar macem-macem jinis alat lan baja cetakan, kualitas apik, rega cukup lan layanan sing luwih apik. Saiki, alat lan bahan cetakan "HISTAR" wis didol ing luwih saka 40 negara lan wilayah ing jaban rangkah, lan nyedhiyakake layanan berkualitas kanggo luwih saka 100 perusahaan jaban rangkah. 
Perusahaan kasebut mesthi ngetrapake kabijakan kualitas sing diwiwiti kanthi kabutuhan pelanggan, pungkasan karo persetujuan pelanggan, uga konsep layanan kanggo nggawe nilai kanggo para pelanggan. Perusahaan kita khusus profesional lan setya dadi salah sawijining pemasok sing paling kompetitif ing bidang baja khusus global.

Napa Pilih kita?

Kebijakan Kualitas: Kanggo miwiti karo kabutuhan pelanggan, rampung karo persetujuan pelanggan.

Konsep Layanan: Kanggo nggawe nilai kanggo pelanggan.

Lini produksi lan peralatan Utama

Basis Pabrik kita duwe kauntungan saka teknologi advance lan peralatan morden kayata tungku Arc listrik 25 Ton (EAF), tungku pemurnian 25 Ton (L) , tungku vakum 25 Ton (VD / VOD), remelting elektro-slag (ESR) , Mesin press hidrolik, mesin forging presisi (GFM), macem-macem palu elektro-hidrolik lan mesin penggilingan, kayata 250.350.550 lan 850 pabrik rolling, mesin gambar kawat, mesin pelurus, mesin pengupas, mesin pemotong laser,

mesin bubut, mesin panggilingan lan macem-macem peralatan mesin pemrosesan skala gedhe liyane.

01
03

PERALATAN KUALITAS UJI
Alat pengujian lan inspeksi sing digunakake ing pangkalan kalebu spektrometer maca langsung, genggeman
Spektrometer, mikroskop metallographic, mesin uji dampak, mesin uji tarik, lan detektor cacat ultrasonik.

图片5
图片4

KUKUH KITA

1. Kemampuan nyedhiyakake macem-macem nilai lan ukuran
2. Kemampuan kanggo ngatur saham miturut panjaluk
3. Kemampuan kanggo nyedhiyakake biji / ukuran khusus miturut panjaluk.
4. Informasi wektu produksi nyata.
5. Nyedhiyakake serep saham.

Keuntungan kanggo pelanggan

Rega kompetitif
Stabilitas rega
Pasokan sing dijamin lan tepat waktu
Jaminan Kualitas
Adaptasi kanggo ngolah / nggunakake bahan
Nyedhiyakake dhukungan teknis