STEEL MOLD PLASTIK

  • PLASTIC MOULD STEEL

    STEEL MOLD PLASTIK

    MOLD STEELS biasane duwe isi karbon luwih murah — 0,36 nganti 0,40% lan kromium lan nikel minangka elemen paduan utama. Karakteristik kasebut ngidini bahan kasebut bisa dipoles nganti pungkasane dhuwur banget.