STEEL KERJA SEJUK

  • COLD WORK  STEEL

    STEEL KERJA SEJUK

    Baja alat COLD WORK dadi limang klompok: pengerasan banyu, pengerasan minyak, pengerasan udara paduan medium, kromium tinggi karbon lan resisten kejut. Kaya jenenge, baja iki digunakake ing aplikasi suhu sedheng nganti sedheng. Tahan nyandhang tahan amarga akeh karbida ing