HSS BIRU-BENAR SAW BANYU

  • HSS CIRCULAR SAW BLADES

    HSS BIRU-BENAR SAW BANYU

    HSS CIRCULAR SAW BLADES TICN COATING yaiku lapisan multilayer kanthi kekerasan sing dhuwur, koefisien frikisi sing kurang, resistensi nyandhang lan anti-adhesi, sing bisa ningkatake luwih cepet sawing lan umur lading gergaji.