ALAT

  • TCT COLD SAW FOR SOLID MATERIAL

    Points COLD SAW KANGGO MATERI MATI

    Serial COLD SAW digawe kanggo ketemu karo para gergaji mesin material kanthi kecepatan tinggi lan tabung tembok sing kandel. Dipérang dadi kepala pemotong paduan keras lan kepala pemotong cermet miturut aplikasi sing beda-beda.
  • TCT COLD SAW FOR FEROUS PIPE CUTTING

    Points COLD SAW KANGGO FUTUS PIPE

    Industri otomotif kekuwatan tarik baja ferrous kekuatan tarik tinggi gergaji baja karbon, pipa baja paduan
  • SHREDDER KNIVES

    KUNCI KANGGO

    Karakteristik: pisau penghancur sing paling asring yaiku pisau penghancur bentuk persegi utawa bunder saka kekerasan 52 nganti 59 HRC, kekerasan ngisor sing disaranake kanggo bahan kanthi campuran campuran panas logam digawe ing tungku sing dikontrol komputer khusus komponen liyane kanggo mesin penghancur: pisau stator lan
  • HSS CIRCULAR SAW BLADES

    HSS BIRU-BENAR SAW BANYU

    HSS CIRCULAR SAW BLADES TICN COATING yaiku lapisan multilayer kanthi kekerasan sing dhuwur, koefisien frikisi sing kurang, resistensi nyandhang lan anti-adhesi, sing bisa ningkatake luwih cepet sawing lan umur lading gergaji.
  • CHIPPER KNIVES

    NGANGGO CHIPPER

    Bahan: baja chipper khusus dikembangake kanggo pabrik aplikasi pisau chipper lan flaker: pisau Chipper ngremuk kayu limbah, ngethok kayu dadi keripik sing dienggo kanggo flaking
  • PLANNER KNIVES

    KANGGO PLANNER

    Bahan: HSS 6% W - 1.3343 - M2, HSS 18% W - 1.3355 - T1, 1.2379 - D2 Panggunaan: Pisau perancang sing digunakake kanggo mesin papan kayu lan gumpalan, planer lan kekandelan