STEEL KERJA SEJUK

Katrangan singkat:

Baja alat COLD WORK dadi limang klompok: pengerasan banyu, pengerasan minyak, pengerasan udara paduan medium, kromium tinggi karbon lan resisten kejut. Kaya jenenge, baja iki digunakake ing aplikasi suhu sedheng nganti sedheng. Tahan nyandhang tahan amarga akeh karbida ing


Detail Produk

Tag Produk

1
2

Alat Baja Kadhemen Baja Ditempa Bunder

Alat Work Cold bar Flat Flat

3
4

Alat Baja Kadhemen Blok Die Baja

Lembar Baja Alat Dingin

图片8

Properti:

  • Resistensi nyandhang apik banget
  • Resistensi tekanan dhuwur
  • Tangguh banget

Aplikasi:

Baja alat COLD WORK dadi limang klompok: pengerasan banyu, pengerasan minyak, pengerasan udara paduan medium, kromium tinggi karbon lan resisten kejut. Kaya jenenge, baja iki digunakake ing aplikasi suhu sedheng nganti sedheng. Tahan nyandhang amarga akeh karbida ing mikrostruktur.
Kandhungan karbon lan kromium sing dhuwur ningkatake pengerasan. Hibridabilitas ditambah karo tungsten lan molibdenum. Pangowahan dimensi kanggo pengerasan sithik banget.
Panganggone khas yaiku jangka panjang kosong, stamping, lan mati sing adhem; laminasi mati; benang nggulung mati trimmer mati; slitters; lapisan cetakan bata; Gulung Kerja.

未标题-1

Utamane Bahan Baja Kerja Kadhemen Nomer sing Disedhiyakake:

 HISTAR

 DIN

 ASTM

 JIS

HSC 2 1.2379 D2 SKD11
HSC3 1.2083 D3 SKD1
HSC1 1.2510 O1 SKS93
HSC7      
HSC8     Bohler K340
HSC9 1.2327   Bohler K310
C28 1.2631 Mod A8  
HSC50 1,2550 S1  

Ukuran:

HISTAR

DIN

ASTM

KOMPOSISI KIMIA

PROPERTI

APLIKASI

C

Si

Mbak

P

S

Cr

Mo

V

W

HSC2

1.2379

D2

1,45-1,60

0.10-0.60

0.20-0.60

0,030

0,030

11.0-13.0

0,70-1,00

0,70-1,00

-

Baja kromium Ledeburite High Carbon Steel, tahan nyandhang banget, kateguhan sing apik, hardenabilitas dhuwur, stabilitas dimensi lan atose lumahing dhuwur

Mati Mati, Mati Gambar, Mbentuk Gulung, Gauge, Mati Gulung Utas, Slitter, Blade Gunting, Punches, Alat Stamping

HSC3

1.2080

D3

1.90-2.20

0.10-0.60

0.20-0.60

0,030

0,030

11.0-13.0

-

-

-

Baja kromium tinggi karbon ledeburite, tahan tahan banget, hardenabilitas dhuwur, meh ora ana deformasi sajrone pengerasan

Pemangkasan Mati, Mati Planking kanggo Kertas, Blade Gunting, Piranti Kayu, Gulung Efektif,

HSC1

1.2510

O1

0.90-1.05

0.15-0.35

1.00-1.20

0,030

0,030

0.50-0.70

-

0.05-0.15

0.50-0.70

Resistensi dhuwur kanggo retak, mesin banget, wujud cilik sajrone perawatan panas

Mati Mati, Stamping Mati, Piranti Threading, Piranti Kerja

YTL28 CHIPPER

1.2631 Diowahi

A8 Diowahi

0,50

0,90

0,35

0,030

0,030

8.00

1,50

0,40

<1,75

Tahan nyandhang dhuwur, kateguhan sing kuwat, bentuk cilik nalika perawatan panas

pisau chipper kayu, pisau slitter, gunting bekas, pisau granulator plastik, pisau cincing ban, pisau geser, pisau planer,

HSC11

1,2550

S1

0,55-0,65

0,70-1,00

0.15-0.45

0,030

0,030

0.90-1.20

-

0.10-0.20

1.70-2.20

Tahan kejut, kateguhan sing apik kanthi ketahanan sing dhuwur

Blanking Mati kanggo Metal Sheet, Trimming Dies, Punches, Ejectors, Shear Blades, pneumatik.

HSC17

1.2357

S7

0.45-0.55

0.20-1.00

0.20-0.80

0,030

0,030

3.00-3.50

1.30-1.80

0,35

-

Tahan kejut, resistensi nyandhang dhuwur, ketahanan dhuwur kanthi kenceng banget.

Piranti nolak pengaruh, Pahat, Punching & shearing panas, mbentuk lan perforasi mati,

HSC31

1.2327

Bohler K310

0.85-1.05

0.25-0.45

0,40-0,60

0,030

0,030

1.70-2.00

0.20-0.35

0,05-0,20

-

Shell Hard, tahan nyandhang dhuwur, atose dhuwur

Gulung standar kabeh diameter kanggo muter kadhemen, gulung serep, lempeng lan gulung kerja

PRODUK

Kahanan Pangiriman lan DIMENSI sing kasedhiya

BAR ROUND

GAMBAR SEJUK

TANPA PUSAT

PEELED

NGUJI

DIAMETER IN MM

2.5-12.0

8,5-16

16-75

75-510

SQUARE

BLACK ROLLED PANAS

 LUWIH KABEH SILIH GIGI

UKURAN ING MM

6X6-50X50

55X55-510X510

FLAT BAR

BLACK ROLLED PANAS

BLOK PALING KABEH SILIH PILIH

Lebar X Lebar ing MM

3-40 X 12-610

80-405 X 100-810

LEMBAR KULIT

ROLLED SEJUK

ROLLED PANCING

Kandel x Jembar xLENGTH IN MM

1.2-3.0X600-800MM-1700-2100MM

3.10-10.00X600-800MM-1700-2100MM

Cakram

100-610MM DIA X1.5-10MM Tebal 

未标题-1

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk