BLANKS AKHIR SEMI

  • MILLED FLATS

    Flat Gilingan

    APLIKASI: Bar Flat sing dienggo digunakake kanggo cetakan Punch, pisau, cetakan sekrup, cetakan Chinaward. Kauntungan: Produk seri iki nyuda biaya produksi lan nambah efisiensi kanggo pabrik
  • MOULD STEEL  HOLLOW BAR 1.2344-H13

    STEEL MOLD STOLEL BAR 1.2344-H13

    Produk kami wis digunakake ing macem-macem wilayah, kayata penerbangan, aerospace, pandhu arah, energi nuklir, industri kimia, informasi elektronik, pabrik achine, petrokimia, otomotif, instrumen lan meter, Komunikasi, transportasi, lan instrumen medis, lsp.
  • CIRCULAR SAW BLANKS

    BLANKS IKI CIRIKULER

    APLIKASI: BLANKS BIRU Bunder digunakake kanggo nggawe lading gergaji bunder kanggo ngethok macem-macem bahan Keuntungan: Blangko gergaji bisa nyuda biaya produksi lan nambah efisiensi wprk.