BAR FLAT sing digiling

  • MILLED FLATS

    Flat Gilingan

    APLIKASI: Bar Flat sing dienggo digunakake kanggo cetakan Punch, pisau, cetakan sekrup, cetakan Chinaward. Kauntungan: Produk seri iki nyuda biaya produksi lan nambah efisiensi kanggo pabrik