Kabar

  • Why you choose A2 steel?

    Kenapa sampeyan milih baja A2?

    Ana mesthi alat sing tepat kanggo proyek kasebut, lan luwih asring, butuh baja sing pas kanggo nggawe alat kasebut.A2 minangka kelas baja sing paling umum digunakake kanggo nggawe alat kanggo mbentuk logam, kayu, lan bahan liyane.A2 medium-karbo...
    Waca liyane
  • How to Maintain the Hardness of High Speed Steel (HSS)?

    Carane Njaga Atose High Speed ​​Steel (HSS)?

    Shanghai Histar Metal nyedhiyakake sheet kacepetan dhuwur, bar bunder lan bar datar.Baja kacepetan dhuwur (HSS) minangka subset saka hardware sing disiapake, biasane digunakake minangka bahan aparat pemotong.Asring digunakake ing power-saw shar ...
    Waca liyane
  • High Speed Steel: the best steel for drills

    High Speed ​​Steel: baja paling apik kanggo pengeboran

    Kanggo nggawe pengeboran, baja alat dibutuhake sing paling cocog karo syarat aplikasi.Shanghai Histar Metal nyedhiyakake sheet kacepetan dhuwur, bar bunder lan bar datar.Bahan kasebut digunakake kanggo pengeboran....
    Waca liyane
  • 6 Things To Consider When Purchasing a Tool Steel

    6 Bab sing Ditimbang Nalika Tuku Alat Baja

    Piranti baja nduweni macem-macem kegunaan.Alat pemotong, mati, gergaji bunder, pisau planer, blok, gages, lan bor mung sawetara conto saka macem-macem aplikasi baja alat.Bebarengan karo macem-macem aplikasi, ana uga macem-macem gelar baja alat sing kasedhiya, ...
    Waca liyane
  • 3 Things To Consider When Selecting a Tool Steel

    3 Bab sing Perlu Ditimbang Nalika Milih Alat Baja

    Miturut atose sing béda, baja alat digunakake kanggo nggawe alat nglereni kalebu lading lan pengeboran, uga kanggo nggawe mati sing cap lan mbentuk sheet metal.Milih kelas baja perkakas sing paling apik bakal gumantung ing pirang-pirang faktor, kalebu: 1. Tingkat lan aplikasi baja alat 2. Kepiye carane ...
    Waca liyane
  • The best steel for plastic injection mold tooling

    Baja paling apik kanggo perkakas cetakan injeksi plastik

    Insinyur duwe akeh perkara sing kudu ditimbang nalika nggarap cetakan injeksi plastik kanggo proyek.Nalika ana akeh resin thermoforming kanggo milih saka, kaputusan uga kudu digawe bab baja paling apik kanggo nggunakake kanggo alat ngecor injeksi.Tipe s...
    Waca liyane
  • Classic tool steel D2

    Baja perkakas klasik D2

    Baja D2 yaiku baja alat baja karbon dhuwur, dhuwur-kromium sing disiram udara.Nduwe resistensi nyandhang dhuwur lan karakteristik anti-nyandhang.Sawise perawatan panas, atose bisa tekan sawetara 55-62HRC, lan bisa diproses ing negara annealed.D2 baja wis meh n ...
    Waca liyane
  • How to select the tool steel for mould-making

    Cara milih baja perkakas kanggo nggawe cetakan

    Keperluan umum kanggo baja alat Kekerasan lan resistensi nyandhang uga kekerasan minangka rong kritéria sing paling penting nalika milih baja alat sing cocog.Amarga karakteristik kasebut biasane saling nglawan, nalika milih kompromi asring kudu ditindakake.Iki kita ...
    Waca liyane
  • High speed steel: more practical and popular

    Baja kacepetan dhuwur: luwih praktis lan populer

    Miturut sumber industri, pasar global kanggo alat nglereni baja kacepetan dhuwur (HSS) samesthine bakal tuwuh luwih saka $10 milyar ing 2020. Jackie Wang-General Manager Shanghai Histar Metal, katon ing kok HSS tetep pilihan populer, beda kompilasi ava...
    Waca liyane
  • TOOL STEEL APPLICATIONS AND GRADES What Is Tool Steel?

    APLIKASI TOOL STEEL lan GRADES Apa Tool Steel?

    Apa Tool Steel?Baja perkakas minangka jinis baja paduan karbon sing cocog kanggo manufaktur alat, kayata perkakas tangan utawa mesin mati.Kekerasan, resistensi kanggo abrasi lan kemampuan kanggo nahan wujud ing suhu sing luwih dhuwur minangka sifat utama materi iki.Baja perkakas khas...
    Waca liyane
  • Rising scrap costs support European rebar prices

    Rising biaya kethokan ndhukung prices rebar Eropah

    Rising biaya kethokan ndhukung prices rebar Eropah Modest, mundhak rega basis kethokan padha dipun ginakaken dening prodhusèn rebar ing negara Eropah Kulon, iki sasi.Konsumsi dening industri konstruksi tetep relatif sehat.Nanging, kekurangan gedhe-v ...
    Waca liyane
  • European Steel Prices Recover as Import Threat Slows

    Prices Steel Eropah Waras minangka Ancaman Impor Slows

    Rega Baja Eropa Malih Minangka Ancaman Impor Slow Para panuku produk pabrik strip Eropa alon-alon wiwit nampa sebagian kenaikan rega pabrik sing diusulake, ing pertengahan / pungkasan Desember 2019. Kesimpulan saka fase destocking sing berpanjangan nyebabake perbaikan ing app...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2