BAR HOLLOW

  • MOULD STEEL  HOLLOW BAR 1.2344-H13

    STEEL MOLD STOLEL BAR 1.2344-H13

    Produk kami wis digunakake ing macem-macem wilayah, kayata penerbangan, aerospace, pandhu arah, energi nuklir, industri kimia, informasi elektronik, pabrik achine, petrokimia, otomotif, instrumen lan meter, Komunikasi, transportasi, lan instrumen medis, lsp.