Flat Gilingan

Katrangan singkat:

APLIKASI: Bar Flat sing dienggo digunakake kanggo cetakan Punch, pisau, cetakan sekrup, cetakan Chinaward. Kauntungan: Produk seri iki nyuda biaya produksi lan nambah efisiensi kanggo pabrik


Detail Produk

Tag Produk

Milled FLATS
Milled FLATS

Produksi

Produksi Baja Cetakan Baja Panas / Rolled Panas
Jinis Plate Flat
Sasmita P20,1.2311, P20HH, 718.718H, SKD61, H13,1.2379, SKD61
  D2, 1.2344, NAK80, SKS3, O1,1.2510, SK3, S45C,
  S50C, S55C, SKD12, SKD6, SKD5, SKH9, SKH3, SK1, SK2
  SUS302, SUS304, SUS430
Standar JIS, DIN, ASTM, GB
Ukuran Plate kekandelan: 8-800mm Jembar: 8-800mm 
Lumahing Lemah utawa Panggilingan

APLIKASI:

Baja alat minangka jinis baja sing digunakake kanggo nggawe mati adhem, panas tempa panas, mati casting lan mati liyane. Baja alat minangka alat pangolahan utama kanggo bagean produksi ing sektor industri kayata manufaktur mesin, instrumen radio, motor, peralatan listrik, lsp.

Kauntungan:

Kualitas baja alat langsung mengaruhi kualitas teknologi pamrosesan tekanan, akurasi produk, biaya produksi lan biaya produksi. Kualitas lan umur cetakan utamane dipengaruhi dening bahan alat lan perawatan panas saliyane desain struktural lan akurasi pangolahan.

Kita nyedhiyakake kualitas paling apik kanggo memenuhi persyaratan panggunaan pungkasan, Produk seri iki nyuda biaya produksi lan ningkatake efisiensi kanggo pabrik


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk