STEEL KARYA PANAS

Katrangan singkat:

Alat Baja Panas, kaya jenenge, digunakake nalika suhu operasi alat bisa tekan level nalika resistensi kanggo pelunakan, mriksa panas lan kejut penting, tahan panas banget lan resistensi nyandhang medium, distorsi nalika pengerasan alon


Detail Produk

Tag Produk

1
2

Alat Baja Panas Baja Ditempa Baja

Alat Kerja Panas Baja Flat Rolled Flat

32
3

Alat Kerja Panas Bilah Berongga Baja

Alat Kerja Panas Blok Die Digiling Baja

Kinerja produk

Steel Work Tool Hot duwe sifat ing ngisor iki :
Resistansi kanggo Tempering
Resistensi kejut termal
Dhuwur kekuatan suhu
Tangguh suhu tinggi
Resistensi nyandhang suhu tinggi
Tahan korosi suhu tinggi

Kinerja produk

Alat Baja Panas, kaya jenenge, digunakake nalika suhu operasi alat bisa tekan level nalika resistensi kanggo pelunakan, mriksa panas lan kejut penting, tahan panas banget lan resistensi nyandhang medium, distorsi nalika pengerasan alon.
Klompok waja iki cocog kanggo panggunaan mati, casting mati, ekstrusi mati, Plastik cetakan mati, Mati panas panas, gripper panas lan judhul mati, mandrel panas, pukulan kerja panas lan pisau gunting panas

4

Utamane STEEL KARYA PANAS Kelas Ora Disedhiyakake:

HISTAR

GB (CHINA)

DIN

ASTM

JIS

HSH 13 4Cr5MoSiV1 1.2344 H13 SKD61
HSH11 4Cr5MoSiV 1.2343 H11 SKD6
HSH12 4Cr5MoWSiV 1,2606 H12 SKD62
HSH10 4Cr3Mo3SiV 1.2365 H10 SKD7
HSH21 3Cr2W8V 1.2581 H21 SKD5
HSH6 5CrNiMo 1.2714 L6  

KOMPOSISI KIMIA

HISTAR

DIN

ASTM

KOMPOSISI KIMIA

PROPERTI

APLIKASI

C

Si

Mbak

P

S

Cr

Mo

V

W

HSH13

1.2344

H13

0.35-0.42

0,80-1,20

0,25-0,50

0,030

0,030

4,80-5,50

1.20-1.50

0.85-1.15

-

Kekerasan sing dhuwur, resistensi nyandhang banget lan ketahanan panas. duwe resistensi kejut termal sing apik, (ESR) H13 duwe homogenitas sing luwih gedhe lan struktur sing apik banget, saengga bisa ningkatake mesin, polesibilitas lan kekuatan tarik suhu sing dhuwur.

Alat casting casting, mati ekstrusi, mati tempa, pisau geser panas, stamping mati, cetakan plastik, mandrel kerja panas, ESR H13 cocog kanggo alat casting aluminium lan alat cetakan plastik sing mbutuhake polesan sing dhuwur banget.

HSH12

1,2606

H12

0.32-0.40

0.90-1.20

0.30-0.60

0,030

0,030

5.00-5.60

1.30-1.60

0.15-0.40

1.20-1.40

Kateguhan impact banget. Konten tungsten nyedhiyakake resistensi temperatur sing luwih apik, baja pengerasan jero, pengerasan udara sing nuduhake owah-owahan ukuran minimal sajrone perawatan panas. Tahanan sing apik kanggo gawe krasa lemes

doyo panas, mati casting mati, tempa mati, agul-agul gunting panas, gripper panas mati, lan mati extrusion.

YTR50

1.2343

H11

0.33-0.41

0,80-1,20

0,25-0,50

0,030

0,030

4,80-5,50

1.10-1.50

0.30-0.50

-

Kekerasan sing dhuwur, kateguhan sing apik banget, resistensi sing apik tumrap kejut termal nalika banyu adhem sajrone layanan, pangowahan ukuran minimal sajrone perawatan panas.

Dianjurake kanggo aplikasi perkakas panas sing dibutuhake resistensi maksimal kanggo gawe. Pukulan panas, mati casting mati, tempa mati, agul-agul gunting panas, gripper panas mati, ekstrusi mati.

HSH10

1.2365

H10

0.28-0.35

0.10-0.40

0.15-0.45

0,030

0,030

2.70-3.20

2.50-3.00

0,40-70

-

Resistensi alus banget kanggo lembut nalika suhu munggah. tahan banget kanggo gawe kresek termal, lan bisa adhem banyu sajrone layanan

Alat casting mati logam abot, Piercing Mandrels, Pukulan panas, tempa mati, pisau gunting panas

HSH21

1.2581

H21

0.25-0.35

0.10-0.40

0.15-0.45

0,030

0,030

2.50-3.20

-

0.30-0.50

8,50-9,50

Pamer resistensi sing apik banget kanggo lembut nalika suhu munggah. Apa ora adhem banyu ing layanan kajaba alat kasebut kalebu aliran pendinginan banyu internal sing terus-terusan. Kejut termal kudu nyingkiri

Dianjurake kanggo aplikasi perkakas kerja panas sing angel kayata ekstrusi kuningan, mati casting mati kuningan, pukulan panas, tempel sisipan mati.

HSH6

1.2714

L6

0,50-0,60

0.10-0.40

0.60-0.90

0,030

0,030

0,80-1,20

0.35-0.55

0.05-0.15

Ni 1.50-1.80

Ketangguhan pengaruh sing dhuwur lan resistensi sing apik kanggo lembut nalika suhu munggah. resistensi sing apik kanggo kejut termal lan retak panas termal, pangowahan dimensi cilik sajrone hardening.

Die forging, die casting, extrusion, kaca ngolah,. Mandrel, sing duwe Die

Utamane Alat Baja Kadhemen Kelas Baja No. sing diwenehake:

PRODUK

Kahanan Pangiriman lan DIMENSI sing kasedhiya

BAR ROUND

GAMBAR SEJUK

TANPA PUSAT

PEELED

NGUJI

DIAMETER IN MM

2.5-12.0

8,5-16

16-75

75-610

SQUARE

BLACK ROLLED PANAS

LUWIH KABEH SILIH GIGI

UKURAN ING MM

6X6-50X50

55X55-510X510

FLAT BAR

BLACK ROLLED PANAS

LUWIH KABEH SILIH GIGI

Lebar X Lebar ing MM

3-40 X 12-610

80-405 X 100-810

DISC

350-800MM DIA X80-400 TEBAL


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk