NGANGGO CHIPPER

  • CHIPPER KNIVES

    NGANGGO CHIPPER

    Bahan: baja chipper khusus dikembangake kanggo pabrik aplikasi pisau chipper lan flaker: pisau Chipper ngremuk kayu limbah, ngethok kayu dadi keripik sing dienggo kanggo flaking