KUNCI KANGGO

  • SHREDDER KNIVES

    KUNCI KANGGO

    Karakteristik: pisau penghancur sing paling asring yaiku pisau penghancur bentuk persegi utawa bunder saka kekerasan 52 nganti 59 HRC, kekerasan ngisor sing disaranake kanggo bahan kanthi campuran campuran panas logam digawe ing tungku sing dikontrol komputer khusus komponen liyane kanggo mesin penghancur: pisau stator lan