KANGGO PLANNER

  • PLANNER KNIVES

    KANGGO PLANNER

    Bahan: HSS 6% W - 1.3343 - M2, HSS 18% W - 1.3355 - T1, 1.2379 - D2 Panggunaan: Pisau perancang sing digunakake kanggo mesin papan kayu lan gumpalan, planer lan kekandelan