Produk

  • TCT COLD SAW FOR SOLID MATERIAL

    Points COLD SAW KANGGO MATERI MATI

    Serial COLD SAW digawe kanggo ketemu karo para gergaji mesin material kanthi kecepatan tinggi lan tabung tembok sing kandel. Dipérang dadi kepala pemotong paduan keras lan kepala pemotong cermet miturut aplikasi sing beda-beda.
  • TCT COLD SAW FOR FEROUS PIPE CUTTING

    Points COLD SAW KANGGO FUTUS PIPE

    Industri otomotif kekuwatan tarik baja ferrous kekuatan tarik tinggi gergaji baja karbon, pipa baja paduan
  • SHREDDER KNIVES

    KUNCI KANGGO

    Karakteristik: pisau penghancur sing paling asring yaiku pisau penghancur bentuk persegi utawa bunder saka kekerasan 52 nganti 59 HRC, kekerasan ngisor sing disaranake kanggo bahan kanthi campuran campuran panas logam digawe ing tungku sing dikontrol komputer khusus komponen liyane kanggo mesin penghancur: pisau stator lan
  • HSS CIRCULAR SAW BLADES

    HSS BIRU-BENAR SAW BANYU

    HSS CIRCULAR SAW BLADES TICN COATING yaiku lapisan multilayer kanthi kekerasan sing dhuwur, koefisien frikisi sing kurang, resistensi nyandhang lan anti-adhesi, sing bisa ningkatake luwih cepet sawing lan umur lading gergaji.
  • CHIPPER KNIVES

    NGANGGO CHIPPER

    Bahan: baja chipper khusus dikembangake kanggo pabrik aplikasi pisau chipper lan flaker: pisau Chipper ngremuk kayu limbah, ngethok kayu dadi keripik sing dienggo kanggo flaking
  • MILLED FLATS

    Flat Gilingan

    APLIKASI: Bar Flat sing dienggo digunakake kanggo cetakan Punch, pisau, cetakan sekrup, cetakan Chinaward. Kauntungan: Produk seri iki nyuda biaya produksi lan nambah efisiensi kanggo pabrik
  • MOULD STEEL  HOLLOW BAR 1.2344-H13

    STEEL MOLD STOLEL BAR 1.2344-H13

    Produk kami wis digunakake ing macem-macem wilayah, kayata penerbangan, aerospace, pandhu arah, energi nuklir, industri kimia, informasi elektronik, pabrik achine, petrokimia, otomotif, instrumen lan meter, Komunikasi, transportasi, lan instrumen medis, lsp.
  • CIRCULAR SAW BLANKS

    BLANKS IKI CIRIKULER

    APLIKASI: BLANKS BIRU Bunder digunakake kanggo nggawe lading gergaji bunder kanggo ngethok macem-macem bahan Keuntungan: Blangko gergaji bisa nyuda biaya produksi lan nambah efisiensi wprk.
  • HOT WORK STEEL

    STEEL KARYA PANAS

    Alat Baja Panas, kaya jenenge, digunakake nalika suhu operasi alat bisa tekan level nalika resistensi kanggo pelunakan, mriksa panas lan kejut penting, tahan panas banget lan resistensi nyandhang medium, distorsi nalika pengerasan alon
  • HIGH SPEED STEEL

    STEEL STEED SANGAT

    Baja SPEED TINGGI dijenengi kanggo nuduhake kemampuan kanggo nolak lelembut ing suhu sing munggah, mula njaga ujung sing cetha nalika ngethok abot lan kecepatan dhuwur. Iki minangka paduan sing paling akeh kanggo kabeh jinis baja alat.
  • COLD WORK  STEEL

    STEEL KERJA SEJUK

    Baja alat COLD WORK dadi limang klompok: pengerasan banyu, pengerasan minyak, pengerasan udara paduan medium, kromium tinggi karbon lan resisten kejut. Kaya jenenge, baja iki digunakake ing aplikasi suhu sedheng nganti sedheng. Tahan nyandhang tahan amarga akeh karbida ing
  • PLANNER KNIVES

    KANGGO PLANNER

    Bahan: HSS 6% W - 1.3343 - M2, HSS 18% W - 1.3355 - T1, 1.2379 - D2 Panggunaan: Pisau perancang sing digunakake kanggo mesin papan kayu lan gumpalan, planer lan kekandelan