STEEL STEED SANGAT

  • HIGH SPEED STEEL

    STEEL STEED SANGAT

    Baja SPEED TINGGI dijenengi kanggo nuduhake kemampuan kanggo nolak lelembut ing suhu sing munggah, mula njaga ujung sing cetha nalika ngethok abot lan kecepatan dhuwur. Iki minangka paduan sing paling akeh kanggo kabeh jinis baja alat.