BLANKS IKI CIRIKULER

  • CIRCULAR SAW BLANKS

    BLANKS IKI CIRIKULER

    APLIKASI: BLANKS BIRU Bunder digunakake kanggo nggawe lading gergaji bunder kanggo ngethok macem-macem bahan Keuntungan: Blangko gergaji bisa nyuda biaya produksi lan nambah efisiensi wprk.