STEEL KARYA PANAS

  • HOT WORK STEEL

    STEEL KARYA PANAS

    Alat Baja Panas, kaya jenenge, digunakake nalika suhu operasi alat bisa tekan level nalika resistensi kanggo pelunakan, mriksa panas lan kejut penting, tahan panas banget lan resistensi nyandhang medium, distorsi nalika pengerasan alon