STEEL MOLD PLASTIK

Katrangan singkat:

MOLD STEELS biasane duwe isi karbon luwih murah — 0,36 nganti 0,40% lan kromium lan nikel minangka elemen paduan utama. Karakteristik kasebut ngidini bahan kasebut bisa dipoles nganti pungkasane dhuwur banget.


Detail Produk

Tag Produk

18
https://www.yshistar.com/plastic-mould-steel-product/

PLASTIC MOLD STEEL PLATE

BLACK STEEL MOLD PLASTIK MATI

32
3

Baja Alat Panas

Baja Cetakan Plastik

BLACK STEEL MOLD PLASTIK MATI

1

Properti :

  1. Nyandhang resistensi
  2. Kemampuan Polandia
  3. Kemampuan mesin
  4. Kasar lan atose
  5. Konduktivitas termal

Aplikasi:

MOLD STEELS biasane duwe isi karbon luwih murah — 0,36 nganti 0,40% lan kromium lan nikel minangka elemen paduan utama. Karakteristik kasebut ngidini bahan kasebut bisa dipoles nganti pungkasane dhuwur banget.

Utamane Bahan Baja Plastik Cetakan Kelas sing diwenehake:

 HISTAR

 DIN

 ASTM

 JIS

HSM83 1.2083 420 SUS420
HSM 16 1.2316    
HSM11 1.2311 P20  
HSM38 1.2738 P20 + Ni  

KOMPOSISI KIMIA

HISTAR

DIN

ASTM

KOMPOSISI KIMIA

PROPERTI

APLIKASI

C

Si

Mbak

P

S

Cr

Mo

V

Ni

HSM83

1.2083

 

0.36-0.42

1.0

1.0

0,030

0,030

12.50-14-50

 

0,20

(0.60)

polesan sing paling dhuwur, resistansi korosi sing apik, lan resistensi nyandhang sing apik. bahan pilihan kanggo pabrik alat cetakan plastik sing mbutuhake lensa sing paling apik kanggo lensa

cetakan kanggo disk kompak (CD), peralatan laboratorium medis, lensa optik, lan komponen liyane, sing mbutuhake panelitian permukaan sing kritis.

HSM16

1.2316

 

0.33-0.45

1.0

1,50

0,030

0,030

15.5-17.5

0,80-1,30

-

1.00

keresikan / homogenitas tinggi, kuat kanggo tahan karat lan korosi, polesan sing apik, biasane diwenehake kanthi kondisi sing padhang lan tempered kanthi atose kerja udakara 300 HB.

Kanggo Cetakan kanthi resistensi rusak sing kuat sing digunakake kanggo lensa kamera, Mati amarga meksa senyawa agresif kimia

HSM11

1.2311

P20

0.35-0.45

0.20-0.40

1.30-1.60

0,030

0,030

1.80-2.10

0.15-0.25

-

-

Baja cetakan plastik sing wis lawas, atose ing kondisi sing disedhiyakake 280-320 HB sing ditondoi kanthi kateguhan sing apik ing tingkat kekuatan moderat polishabilitas lan kemampuan etsa sing cukup, resistansi korosi sing cukup, lan biaya mesin sing akeh banget.

Cetakan plastik, Bingkai cetakan kanggo cetakan plastik lan casting tekanan mati, casing lan perkakas panampa sing digawe panas lan kanggo casting casting mati kanggo seng.

HSM38

1.2738

P20 + Ni

0.35-0.45

0.20-0.40

1.30-1.60

0,030

0,030

1.80-2.10

0.15-0.35

-

0.90-1.20

Baja cetakan plastik sing wis digawe lawas, atose ing kondisi sing disedhiyakake 280-320 HB Kandungan nikel sing dhuwur (1%) khusus diadaptasi kanggo njamin struktur lan kekerasan homogenitas sing sampurna liwat kekandelan sanajan blok sing kandel banget, polesan sing apik, tahan karat sing cukup, machinability apik.

Injeksi Plastik ukuran gedhe lan cetakan jotosan mati, bingkai cetakan kanggo casting casting mati, casing panampa sing digawe panas

Ukuran:

PRODUK

Kahanan Pangiriman lan DIMENSI sing kasedhiya

BAR ROUND

GAMBAR SEJUK

TANPA PUSAT

PEELED

NGUJI

DIAMETER IN MM

   

16-75

75-250

FLAT BAR

BLACK ROLLED PANAS

BLOK PALING KABEH SILIH PILIH

Lebar X Lebar ing MM

15X80-150X1000

80X500-200X1000


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk