STEEL STEED SANGAT

Katrangan singkat:

Baja SPEED TINGGI dijenengi kanggo nuduhake kemampuan kanggo nolak lelembut ing suhu sing munggah, mula njaga ujung sing cetha nalika ngethok abot lan kecepatan dhuwur. Iki minangka paduan sing paling akeh kanggo kabeh jinis baja alat.


Detail Produk

Tag Produk

未标题-2
2

STEEL STEEL HATE Bar digulung bunder

Bar Flat Steel Cepet

3
4

Blok Die Digiling Baja Kacepetan Dhuwur

Lembar Baja Kacepetan Dhuwur

Properti:

  • Resistensi nyandhang apik banget
  • Resistensi tekanan dhuwur
  • Tangguh banget

Aplikasi:

Baja SPEED TINGGI dijenengi kanggo nuduhake kemampuan kanggo nolak lelembut ing suhu sing munggah, mula njaga ujung sing cetha nalika ngethok abot lan kecepatan dhuwur. Iki minangka paduan sing paling akeh kanggo kabeh jinis baja alat. Biasane ngemot tungsten utawa molibdenum, kromium, kobalt lan vanadium, uga karbon.

Rong klompok kasedhiya: Jinis Molibdenum lan Jinis Tungsten

MOLYBDENUM baja alat kecepatan tinggi ngemot molibdenum 3,50 nganti 9,50%. Dheweke duwe karakteristik tungsten 4,00%, lan vanadium 1,00 nganti 5,00%. Karbon cukup dhuwur — 0,80 nganti 1,50%. Aplikasi nutupi macem-macem alat pemotong. Contone kalebu: latihan corak, reamers, mesin panggilingan, alat bubut lan alat planer, pisau pemotong, lan masang pisau pemotong.

TUNGSTEN alat baja kanthi kecepatan tinggi duwe tungsten 12.00 nganti 20.00%. Dheweke uga duwe akeh kromium lan vanadium, lan sawetara uga ana kobalt. Karbon dhuwur — 0,70 nganti 1,50%, gumantung saka bijine. Panggunaan piranti kalebu bit, latihan, reamers, keran, bros, pemotong panggilingan, hobs, pukulan, lan mati.

Utamane STEEL STEEL GRATIS Kelas Nomer sing Disedhiyakake:

未标题-1
7
HISTAR

DIN

ASTM

JIS

HSG6 1.3343 M2 SKH51
HSG6CO   M2 Mod.  
HSG18 1.3355 T1 SKH2
HSG35 1.3243 M35 SKH35
HSG42 1.3247 M42 SKH59
HSG64   M4 SKH54
HSG7 1.3348 M7 SKH58

Ukuran:

8
9

PRODUK

Kahanan Pangiriman lan DIMENSI sing kasedhiya

BAR ROUND

GAMBAR SEJUK

TANPA PUSAT

PEELED

NGUJI

DIAMETER IN MM

2.5-12.0

8,5-16

16-75

75-250

SQUARE

BLACK ROLLED PANAS

LUWIH KABEH SILIH GIGI

UKURAN ING MM

6X6-50X50

51X51-200X200

FLAT BAR

BLACK ROLLED PANAS

BLOK PALING KABEH SILIH PILIH

Lebar X Lebar ing MM

3-40 X 12-200

50-100 X 100-200

LEMBAR KULIT

ROLLED SEJUK

ROLLED PANCING

Kandel x Jembar xLENGTH IN MM

1.2-3.0X600-800MM-1700-2100MM

3.10-10.00X600-800MM-1700-2100MM

Cakram

100-610MM DIA X1.2-10MM Tebal

Komposisi Kimia:

HISTAR

DIN

ASTM

KOMPOSISI KIMIA

PROPERTI

APLIKASI

C

Si

Mbak

Cr

Mo

V

W

Co

HSG6

1.3343

M2

0.86-0.94

0.20-0.45

0.20-0.40

3.75-4.50

4.50-5.50

1.70-2.10

5.50-6.70

-

Kombinasi resistensi nyandhang, kateguhan lan atose panas sing apik banget. Kekuwatan kompresi sing unggul kanggo resistensi deformasi, nyuda kerentanan, denting lan rollover pinggiran.  

Kanggo kabeh jinis alat tahan nganggo nyandhang geter, Kaya alat Bubut, alat Planer, Bor, Tail, Reamers, Broach, Milling cutter, Form cutter, Thread chasers, End mill, Gear cutter

HSG35

1.3243

M35

0.87-0.95

0.20-0.45

0.20-0.45

3.75-4.50

4.50-5.50

1.70-2.10

5.50-6.70

4.50-5.00

Cobalt nambahake baja kacepetan dhuwur M2 ing endi tambahan kobalt nyedhiyakake kekerasan sing panas, Kekerasan panas sing luwih apik ndadekake baja cocog kanggo mesin baja sing kuat lan prapengalaman, paduan atose dhuwur

Latihan corak, keran, pemotong panggilingan, reamers, broach, gergaji, pisau, lan hobs.

HSG42

1.3247

M42

1.05-1.15

0,15-0,65

0.15-0.40

3.50-4.25

9.0-10.0

0,95-1,35

1.15-1.85

7.75-8.75

Baja kecepatan tinggi kobalt premium kanthi atose dhuwur banget lan kekerasan panas sing unggul, resistensi nyandhang banget amarga atose sing dianggep panas banget, tetep landhep lan angel ing aplikasi nglereni tugas abot lan produksi dhuwur

Kanggo alat pemotong sing rumit lan akurat kanggo nglereni kanthi cepet lan cepet, latihan corak, keran, mesin panggilingan, reamers, broach, gergaji, pisau, lan serat gulung mati.

HSG18

1.3355

T1

0.65-0.75

0.20-0.45

0.20-0.45

3.75-4.50

-

0,90-1,30

17.25-18.75

-

Hung adhedhasar tungsten, Gabungan kateguhan lan atose abang. Resistensi dhuwur kanggo nyandhang lan alus. Relatif gampang dikencengi.

Latihan corak, alat pemotong sekrup, pemotong panggilingan, pahat pemotong file, alat bubut, alat planer, alat cukur.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk