Hubungi Kita

SHANGHAI HISTAR METAL CO., LTD

Alamat

RM 907, NO.377, ROAD JINGAO, PUDONG, SHANGHAI, CHINA

Telpon

Telp: 0086 21 61052109

Telp: 0086 21 61052085

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Pengin kerja sama kita?

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita