Produk Kita

KAMU BISA SUPPLY PRODUK

BAR ROUND, FLAT BAR, BLOCK, SHEETS STEEL, BLAST BAR SEMI-rampung lan alat sing rampung.
Waca liyane

Piranti Kita

  • about us
  • about us
  • about us

Babagan kita

Shanghai Histar Metal Co, Ltd didegaké ing taun 2003, wis fokus ing penjualan alat lan baja cetakan. Wis akeh kanthi cepet adhedhasar macem-macem jinis alat lan baja cetakan, kualitas apik, rega cukup lan layanan sing luwih apik. Saiki, alat lan bahan cetakan "HISTAR" wis didol ing luwih saka 40 negara lan wilayah ing jaban rangkah, lan nyedhiyakake layanan berkualitas kanggo luwih saka 100 perusahaan jaban rangkah. 

Kauntungan kita

KUKUH KITA

1. Kemampuan nyedhiyakake macem-macem nilai lan ukuran
2. Kemampuan kanggo ngatur saham miturut panjaluk
3. Kemampuan kanggo nyedhiyakake biji / ukuran khusus miturut panjaluk.
4. Informasi wektu produksi nyata.
5. Nyedhiyakake serep saham.

Keuntungan kanggo pelanggan

Rega kompetitif
Stabilitas rega
Pasokan sing dijamin lan tepat waktu
Jaminan Kualitas
Adaptasi kanggo ngolah / nggunakake bahan
Nyedhiyakake dhukungan teknis

advantage