Harga Baja Eropa Pulih Minangka Ancaman Ancaman Luwih alon

Harga Baja Eropa Pulih Minangka Ancaman Ancaman Luwih alon

Para pembeli produk pabrik strip alon-alon wiwit nindakake paningkatan rega pabrik sing diusulake, ing pertengahan / pungkasan Desember 2019. Kesimpulan saka tahap destocking sing suwe saya suwe saya apik. Kajaba iku, potongan produksi, sing ditindakake dening produsen baja domestik, ing pungkasan taun 2019, wiwit ngencengi kasedhiyan lan nambah wektu timbal pangiriman. Panyedhiya negara katelu wiwit ngunggahake rega, amarga rega bahan baku saya mundhak. Saiki, kuotasi impor kanthi rega udakara € 30 saben ton kanggo tawaran domestik, saengga para pembeli Eropa duwe sumber pasokan alternatif sing luwih sithik.

Pasar baja, ing wiwitan wulan Januari 2020, alon-alon, amarga perusahaan bali saka perayaan Natal / Taun Baru. Sembarang kenaikan kegiatan ekonomi diprediksi bakal cukup, ing jangka menengah. Para pembeli waspada, wedi yen kajaba panjaluk nyata mundhak sacara signifikan, rega mundhak ora bisa dilestarekake. Nanging, para produsen terus ngobrol rega munggah.

Pasar Jerman tetep sepi, ing awal Januari. Mills negesake manawa dheweke duwe buku pesenan sing apik. Pangurangan kapasitas sing ditindakake ing paruh pungkasan taun 2019, duweni pengaruh positif marang rega produk pabrik strip. Ora ana kegiatan impor sing penting. Produsen baja domestik meksa nambah luwih ing pungkasan kuartal kaping pisanan / awal kuartal kaping pindho.

Harga produk pabrik Perancis wiwit munggah ing pertengahan / pungkasan Desember 2019. Kegiatan dijupuk sadurunge preinan Natal. Buku pesenan Mills ditambah apik. Asile, kaping timbal pangiriman ditambah. Produsen UE saiki pengin ngetrapake kenaikan rega luwih saka € 20/40 saben ton. Penjualan pabrik ing wulan Januari diwiwiti kanthi alon. Pasar hilir luwih aktif lan distributor ngira bisnis tetep kepenak. Nanging, panjaluk saka sawetara sektor bakal mudhun, dibandhingake taun kepungkur. Kutipan impor, sing mundhak akeh, wis ora kompetitif maneh.

Angka produk pabrik strip Italia wis tekan ing sisih ngisor, kanggo siklus iki, ing pungkasan wulan November 2019. Dheweke rada munggah ing wiwitan Desember. Sajrone rong minggu pungkasan taun iki, sawetara panjaluk panjaluk kacathet amarga ana kegiatan restocking. Regane terus mundhak. Para pembeli ngerti manawa produsen baja duwe tekad kanggo ningkatake nilai dhasar supaya bisa ngimbangi pengeluaran bahan baku sing mundhak. Pabrik kasebut uga entuk manfaat saka gangguan impor negara katelu sing suda, amarga umume pemasok global ngangkat kutipan kasebut. Wektu pangiriman pangiriman tambah akeh amarga potongan produksi sadurunge, plus stoppage / outage pabrik sajrone periode liburan Natal. Pemasok ngusulake kenaikan rega luwih. Pusat layanan terus berjuang kanggo nggawe wates bathi sing bisa ditampa. Prospek ekonomi miskin.

Hasil produksi Inggris terus saya parah, ing wulan Desember. Nanging, sawetara distributor baja sibuk nalika Natal. Asupan pesen, wiwit preinan, cukup. Sentimen negatif wis ilang wiwit pemilihan umum. Pemasok produk pabrik Strip nambah rega. Sawetara kesepakatan rampung, ing pungkasan Desember, regane regane udakara £ 30 saben ton luwih dhuwur tinimbang pamukiman sadurunge. Kenaikan luwih lanjut, nanging para pembeli kudu takon apa-apa bisa ditrapake, kajaba yen panjaluk wis apik. Pelanggan ora gelem nggawe pesanan maju luwih gedhe.

Sawetara pangembangan rega positif ana ing pasar Belgia, ing pertengahan / pungkasan Desember. Mills, kanthi global, njupuk kauntungan saka nambah biaya input kanggo ningkatake rega baja. Ing Belgia, pembeli baja, pungkasane ngakoni kudu mbayar luwih akeh, sanajan kurang saka sing digawe baja. Aktivitas tuku iki bisa diterusake. Nanging, para pembeli pitakon babagan panjaluk manawa panjaluk nyata wis owah sacara signifikan. Peningkatan rega luwih durung mesthi ing kahanan pasar saiki.

Panjaluk Spanyol kanggo produk pabrik strip saiki lagi stabil. Nilai dhasar pulih, ing wulan Januari. Momentum rega munggah diwiwiti ing pertengahan Desember lan wis dikelola, nalika bali saka preinan lokal. Destocking lagi ditindakake, ing wiwitan Desember. Saiki, perusahaan kudu pesen maneh. Produsen nuntut kenaikan rega kanggo pangiriman Maret lan uga nambah rega ing wulan April. Nanging, bahan murah, saka sumber negara nomer telu, sing dipesen ing wulan Oktober / November, wiwit teka. Iki bisa dadi buffer tumrap kenaikan rega domestik sing luwih dhuwur.


Wektu kiriman: Okt-21-2020