Rising biaya sampah ndhukung rega rebar Eropa

Rising biaya sampah ndhukung rega rebar Eropa

Peningkatan rega murah, adhedhasar skrap diterapake dening produsen rebar ing negara-negara Eropa Kulon, wulan iki. Konsumsi industri konstruksi tetep sehat. Nanging, kurang transaksi volume akeh kacathet lan kuwatir babagan Covid-19 isih ana. 

Pabrik Jerman nggawe lantai rega 

Produsen rebar Jerman nggawe lantai rega dhasar € 200 saben ton. Mills nglaporake buku pesenan sing apik, lan wektu timbal pangiriman antara papat nganti enem minggu. Tuku sithik sithik, nanging kegiyatan kudu diwiwiti ing wulan ngarep. Pabrikan domestik ngalami wates laba amarga isih ora bisa ngundhakake rega adol.  

Kekuwatan konstruksi Belgia ditakokake 

Ing Belgia, angka-angka dhasar saya mundhak amarga tambah akeh pengeluaran. Para pembeli umume nampa dhuwit luwih dhisik, supaya entuk materi. Nanging, sawetara prosesor gagal nggambarake biaya panggantos ing rega adol produk sing wis rampung.  

Peserta rantai pasokan duwe macem-macem panemu babagan kekuwatan sektor konstruksi. Manajer pamilihan kuwatir yen panjaluk bisa telat ing taun mengko yen proyek anyar ora dirilis. 

Ngarep-arep investasi pemerintah ing Italia 

Produsen rebar Italia ngetrapake rega murah ing wulan September. Rebound sithik ing sektor konstruksi domestik kacathet. Ngarep-arep manawa investasi pamrentah bakal ningkatake segmen kasebut, ing jangka pendek. Nanging, sing tuku, terus tuku kanthi ati-ati. Masalah ekonomi isih ana ing tengah wabah Covid-19.  

Pedagang scrap Italia bisa ngunggahake angka sade, ing wulan iki, didukung karo tren internasional sing saya mundhak. Nanging, program tuku kethokan pabrik lokal diwatesi.  

Pangopènan pabrik nyuda output Spanyol 

Nilai basis rebar Spanyol stabil ing wulan iki. Output nyuda amarga program pangopènan pabrik, nanging kurang akeh bisnis volume kacathet. Para pembeli ngenteni nampa kutipan saka bekas pabrik gilingan Gallardo Balboa, dununge ing Getafe, sing bubar dituku klompok Cristian Lay.  

Kegiatan ing sektor konstruksi wis cukup adoh. Kahanan ing industri liyane mandheg, amarga ana proyek sing telat lan ora ana keputusan ing tengah pandemi virus corona. 


Wektu kiriman: Okt-21-2020